Wednesday Night Skate Roller Disco

Wednesday 06 July: Skate is on

Woensdag 8 maart staat Rotterdam Ahoy in het teken van de Wednesday Night Skate Roller Disco. Join the fun op skates in de sfeer van het KPN WK Shorttrack.


Twee dagen voor de start van het KPN WK Shorttrack vindt een te gekke roller disco plaats. Aan alles is gedacht om er een spetterend feest van te maken. Een dj draait de beste disco tracks, er zijn black lights, schminkmeisjes met glow in the dark schmink en een rookmachine. Alles in het thema Glow in the Dark!

Op de dansvloer kun je je beste dance moves showen en een avond lang werken aan je skills op skates.

Een roller disco is natuurlijk niet compleet zonder koele drankjes en discofood. Tussendoor kun je chillen in een van gezellige zitjes of aan de bar. De Wednesday Night Skate Roller Disco is de perfecte plek om andere skaters te ontmoeten en trainingstochtjes te plannen voor de zomermaanden.

Rotterdam is de rollerskate en inline hoofdstad van Nederland. Elke zomer nemen duizenden Rotterdammers deel aan de events van Wednesday Night Skate. De gezellige en sportieve tochten op woensdagavond langs de mooiste plekken de stad zijn een vaste waarde op de Rotterdamse sportkalender. Omdat rollerskaten deel uitmaakt van het DNA van de stad, mag deze sport niet ontbreken als official side event van het KPN WK Shorttrack in Rotterdam.

De Wednesday Night Skate Roller Disco wordt een geweldige avond voor alle leeftijden, ervaren skaters en nieuwkomers! Verzeker je nu online van tickets voor dit unieke, eenmalige event in Rotterdam Ahoy.

Wednesday Night Skate Roller Disco

Datum: woensdag 8 maart 2017
Zaal open: 19.30 uur
Einde: 23.00 uur
Thema: Glow in the dark
Tickets: €9,95*
*Exclusief rolschaatshuur

Voor meer informatie en tickets: www.schaatsen.nl/WNSRollerDisco

Geplaatst door Schaatsen.nl op vrijdag 27 januari 2017