We Skate

Wednesday 06 July: Skate is on

We’ll keep on rollin'!

De Johnny Doodle Wednesday Night Skate brengt duizenden skaters op de been voor een gezellige en sportief avondje uit. Van 6 juli 2016 veroveren de skaters op vijf woensdagavonden de bekende straten in Rotterdam, zoals de Coolsingel, Kralingse Bos en de Maasboulevard. Het ongeveer 12,5 km lange parcours (zonder pauze) is geschikt voor alle (ervaren) skaters, rollerskates en inliners. Deelname is helemaal gratis! Het vertrek en de feestelijke (skate) activiteiten vooraf en achteraf, zijn op het Stadhuisplein, midden in het centrum in hartje Rotterdam!

#WNS010 #Rotterdam #urban #flashmob #verbroedert #sportief #multiculti #gratis #lifestyle #keeponrollin #funskatesoul #bethere

‘Met elkaar sporten, plezier hebben en dan ook nog eens in een unieke omgeving… Kan het leuker? Het is tevens een stimulans voor vele anderen om ook te gaan bewegen. Kortom, Rotterdam heeft naast de marathon met de WNS een uniek evenement in huis. Dit mag nooit verloren gaan.’ – Hein Vergeer (oud wereldkampioen allround schaatsen).